تعریف چسب سنگ
چسب سنگ یا Stone glue یکی از قوی ترین مدل های چسب ساخته شده است. چسب های دو جزیی که با استفاده از جزء دوم یعنی سخت کننده به چسبندگی بسیار بالایی میرسند، در کار های صنعتی و خانگی مورد استفاده قرار میگیرند. از چسب سنگ برای چسباندن قطعات سنگی، سرامیکی و حتی فلزی استفاده میشود. با توجه اینکه چسب سنگ صنعتی برخلاف سایر مصالح معمول نظیر سیمان که برای متصل کردن سنگ به نما به کار میروند، دارای مقاومت بیشتری در برابر خوردگی است، استحکام نما نیز افزایش پیدا میکند.
چسب سنگ ساختمانی در میان گروه مصرف کنندگان خود به دلیل داشتن زمان خشک شدن مناسب در فصول مختلف سال دارای محبوبیت بالایی می باشد به علاوه این که قدرت و استحکام نهایی آن بسیار بالا بوده و از کیفیت ظاهری و داخلی بالایی برخوردار است. خواص چسب سنگ اینکه مقاومت خوبی در آب دارد همچنین سرما و گرمای هوا و گذشت زمان تاثیری بر مقاومت آنها ندارد. چسب سنگ خوب دارای تغییر حجم ناچیز و نامحسوس می باشد که در مصارف صنعتی جایگاه خاصی پیدا کرده است و صنعتگران جهت پر کردن منافذ قطعات و مدل سازی و غیره از این چسب بهره میبرند.
ویژگی های چسب سنگ:
چسب سنگ جلاسنج قابلیت تراشکاری و سنباده خوری را دارد و مصرف کنندگان قادرند محصول را قبل از مصرف با رنگ مخلوط کرده تا چسبی با رنگ مورد نیاز خود بدست آورند و همچنین چسب سنگ یک محصول پایه سیمانی با افزودنی های شیمیایی و پلیمری است. این چسب های دو جزیی، به تنهایی قابلیت سفت شدن ندارند و جز دوم آن ها که سخت کننده است، باید به محصول اضافه شود. جزء دوم باید به میزان یک درصد به کل چسب اضافه شود تا قابلیت سخت کنندگی را به چسب سنگ اضافه کرده و باعث شود که چسب سریع تر چسبیده و خشک شود. چسب سنگ بی رنگ برای چسباندن انواع قطعات سنگی، معدنی، سرامیکی و فلزی استفاده شده و به دلیل قابلیت خشک شدن سریع خود به سرعت چسبیده و به همین دلیل نیز کاربرد های بسیار زیادی دارد. عمر چسب سنگ در مقابل حلال های شیمیای مانند اسید و باز مقاوم بوده و همچنین در برابر نفت، گازوئیل و آب نیز واکنش نشان نمی دهد. به همین دلیل است که میتوان از آن در بیشتر مکان ها استفاده کرد.
انواع کاربرد های چسب سنگ
چسباندن سنگ مورد استفاده قرار میدهند،
نصب کاشی و سرامیک های ضد اسید،
نصب آجر بر روی سطح شیب دار و همچنین راه پله ها،
نصب قطعات سنگ بر روی سطوح غیر متعارف مانند فایبر گلاس و لوله ها،
متصل نمودن فولاد به بتن و غیره،
چسباندن قطعات پیش ساخته بتنی به یکدیگر،
نصب انواع سنگ و گرانیت و سرامیک در نمای بیرونی و داخلی ساختمان،
نصب انواع سنگ در مجتمع های بزرگ تجاری, ورزشی و بیمارستان ها،
اجرای انواع شومینه سنگی و سنگ های تزئینی حاشیه آن،
نصب انواع پله و قرنیز و موزائیک و قطعات بتنی کف و نما،
اجرای سنگ، سرامیک و کاشی جدید روی نمای قبلی،
اجرای سنگ های آنتیک و ترمیم بناهای تاریخی و قدیمی بافت های فرسوده شهری،
طریقه مصرف چسب سنگ
طرز تهیه چسب سنگ
چسب سنگ با رنگ خاکستری و در سطل های دو جزئی که در مجموع ۷/۵ یا ۱۵ کیلوگرم است، بسته بندی شده و در صورتی که بخواهید مقدار کمی از چسب را مخلوط کنید، میتوانید از ماله یا همزن دستی بهره بگیرید، اما برای اختلاط حجم زیادی از چسب سنگ باید از مخلوط کن های قابل حمل استفاده شود و بعد از استفاده از چسب سنگ باید سطوح را کاملا تمیز کنید. در هنگام استفاده از چسب سنگ باید دقت کرد که از چسب در شرایطی استفاده شود که محل اتصال تمیز و بدون گرد و خاک باشد. وجود حلال ها می تواند قدرت چسبندگی چسب را کاهش دهید. ولی پس از سفت شدن چسب دیگر تاثیری روی آن نخواهند داشت. برای استفاده از چسب سنگ یا همان Stone glue در نماهای بیرونی نیز می تواند در ابتدا کمی به آن رنگ اضافه کرد تا رنگ اولیه خاکستری مانند آن را تغییر داد.
هر آنچه که باید درباره چسب سنگ آنتیک بدانید
آنتیک در لغت به معنای با ارزش، قیمتی یا قدیمی میباشد و به طور کلی سنگ آنتیک به معنای سنگ قیمتی است. با گسترش ساختمان سازی نیاز به محصولی جدید در صنعت سنگ احساس می شد. چرا که که گسترش تنوع سلیقه ها و نوع های مختلف دکوراسیون همراه بود و بسیاری سنگ های جلا داده نشده و خشن را نمی پسندیدند. همین موضوع باعث شد تا سنگ های با نام سنگ های آنتیک وارد بازار شوند.
انواع سنگ های آنتیک سنگ های آنتیک به دو نوع سنگ آنتیک مصنوعی و سنگ آنتیک طبیعی تقسیم میشوند.
سنگ آنتیک مصنوعی از مادهای شیمیایی به نام سمنت پلاست یا پلاست سیمان تولید می شود. این نوع سنگ کمبودهای سنگ طبیعی از نظر تنوع رنگ و جنس و اندازه را برطرف کرده و به همین دلیل خیلی زود به پرطرفدارترین های سنگ های بازار مبدل شد. سنگ های آنتیک طبیعی از جنس تراورتن، مرمریت، گرانیت، مرمر هستند که به صورت طبیعی از دل زمین خارج شدهاند و پس از انجام عملیات هایی بر روی آن ها نظیر تراشکاری و غیر وارد بازار شدهاند. تنوع رنگی و جنس این محصولات محدود است، چرا که در طبیعت مقدار بسیار محدودی از این چسب سنگ آنتیک یافت می شود و طبیعتا این تعداد محدود تمامی رنگ های موجود را پوشش نمی دهد. سنگ آنتیک طبیعی از نظر شکل و نحوهی تولید نیز به انواع سنگ های گیوتین، سنگ های پازلی و سنگ های لب چکشی تقسیم میشوند.
آماده سازی محل چسباندن سنگ
سطح مورد نظر را از هرگونه گرد و غبار، روغن و آلودگی تمیز نمایید. اگر سطح زیر کار سیمانی باشد، قبل از شروع پروژه حتما سطح را کاملا با آب چند بار خیس کنید. اگر سطح مورد نظر از جنس کاشی باشد، باید به وسیله تیشه یا چکش به کاشی ها ضربه بزنید تا روی آنها دارای ناهمواری شود. برای چسباندن سنگ بر روی دیوار گچی باید از روز قبل بستر را آماده کنید. به این منظور بیست و چهار ساعت قبل از شروع پروژه به وسیله فرچه سطح را بهطور کامل با پرایمر بپوشانید.
نکات ایمنی استفاده از چسب سنگ
تنها درجایی از این محصول استفاده نمایید که تهویه مطبوع داشته باشد. حتما از عینک و دستکش ایمنی استفاده کنید. در هنگام استفاده از چسب سنگ از استعمال دخانیات پرهیز نمایید. قوطی محصول را در مکانی با دمای حداکثر ۳۰ درجه سانتیگراد، دور از دسترس اطفال و نور خورشید قرار دهید. در صورت ورود چسب سنگ به چشمتان، به سرعت آن را شستشو داده و فورا به پزشک مراجعه نمایید.
بهترین چسب سنگ
چسب سنگ جلاسنج یک چسب دوجزئی بر پایه پلی استر میباشد.
جهت چسباندن کلیه قطعات سنگی در صنایع، منازل و ساختمان سازی و نماکاری مورد استفاده قرار میگیرد.
چسب سنگ جلاسنج به همراه جزء دوم خود (سخت کننده) در داخل یک تیوب جداگانه عرضه میگردد و لازم است که به ازاء هر مقدار چسب سنگ به مقدار ۱٪ از این سخت کننده با آن مخلوط شود تا شروع به سخت شدن کند.
سخت کننده عرضه شده به همراه چسب سنگ جلاسنج با نام (هاردنر) یا (بنزوئیل پراکسید) شناخته شده است و این ماده از بهترین مواد اولیه اروپایی و با آخرین تکنولوژی روز دنیا در جهت کیفیت و محیط زیست تولید شده است که خود باعث کیفیت بخشیدن به چسب سنگ میشود.
فروش چسب های سنگ جلاسنج
بازرگانی کبیری با فروش انواع رنگ و فروش انواع چسب، به صورت حضوری و اینترنتی، با قیمت های مناسب در این زمینه پیشرو بوده و از این رو فروش انواع چسب های جلاسنج را با کیفیت و قیمت مناسب برای مشتریان تسهیل بخشیده است. فروش چسب سنگ نیز یکی از انواع محصولات پرکاربرد و پر فروش در بازرگانی کبیری میباشد.
نظر خود را بنویسید